Spring til indhold

9 citater af Osho

  • af

Du er ikke forkert! Det er bare din model, den måde, du har lært at leve dit liv på, der er forkert. De motivationer, du har lært og accepteret som dine, er ikke dine, de opfylder ikke din skæbne.

Køb bøger af Osho

Hvis du ikke kan nyde dit eget selskab, hvem vil så ellers nyde det?

Køb bøger af Osho

Livet begynder, hvor frygt slutter.

Køb bøger af Osho

Vær den person, du er. Forsøg aldrig at være en anden, så bliver du moden. Modenhed er at acceptere omkostningerne ved at være sig selv, uanset omkostningerne.

Køb bøger af Osho

Nyd dig selv! Hvis du ikke kan nyde dig selv på arbejdspladsen, skal du ændre den. Vent ikke! .

Køb bøger af Osho

Jeg kender ingen større værdi end at se ind i dig selv.

Køb bøger af Osho

Det er den enkle hemmelighed bag lykke. Uanset hvad du gør, så lad ikke fortiden flytte dit sind, lad ikke fremtiden forstyrre dig. For fortiden er ikke mere, og fremtiden er endnu ikke. At leve i minderne, at leve i fantasien, er at leve i det ikke-eksisterende.

Køb bøger af Osho

Hvis du elsker en blomst, skal du ikke tage den op. Fordi hvis du vælger det, dør den og ophører med at være det, du elsker. Så hvis du elsker en blomst, lad den være. Kærlighed handler ikke om besiddelse. Kærlighed handler om påskønnelse.

Køb bøger af Osho

Ingen er overlegen, ingen er ringere, men ingen er ligeså. Folk er simpelthen unikke, uforlignelige. Du er dig, jeg er mig. Jeg er nødt til at bidrage med mit potentiale til livet, du er nødt til at bidrage med dit potentiale til livet. Jeg er nødt til at opdage mit eget væsen, du er nødt til at opdage dit eget væsen.

Køb bøger af Osho

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *