Spring til indhold

13 citater af Lise Nørgaard

  • af

Mine artikler var baseret på noget, jeg gerne ville have lavet om. Alle mennesker har ret til et ordentligt liv, og jeg synes, at det var vigtigt at give socialt udsatte støtte og selvtillid. Jeg er blevet opdraget på en måde, som siger, at man skal have respekt for andre mennesker. Juni 2017, DR.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Hvis man når dertil, at man ikke længere lægger planer for fremtiden, kan man ligeså godt trække græstørvene over hovedet.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Man må tage de rynker, der kommer. Og alle dem, der får sprøjtet huden og ligner sårede krigere i længere tid, bliver jo meget lidt kønnere, men ser derimod så sure ud. Smilet er faktisk den bedste ansigtsløftning, synes jeg. December 2012, Politiken.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Jeg har et lille walk in-closet, og det kan jo nemt komme til at ligne et genbrugsmuseum, så jeg har også lært at sortere ud. Når man er så gammel som jeg, er det meget vigtigt ikke at blive sjusket og gå i kedeligt tøj. December 2012, Politiken.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Noget af det, jeg ikke kan snuppe, det er fx sådan noget som Mødreklubber, hvor de i stedet for at læse en bog og gå i naturen med deres babyer, sidder og taler om bræk og bleer og bøvs med andre ligesindede og kommer ikke videre. Jeg synes, det generer mig lidt på kvindernes område. Juni 2017, TV2.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Det burde måske have ændret mig noget mere [at blive mor, red.]. Jeg tænker nogle gange, om jeg var nok hjemme hos mine børn, men det kan jo ikke nytte noget nu, for det kan jo ikke ændres. De har da overlevet. Juli 2014, ALT for damerne.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Kvindekampen er i dag en individuel kamp (…) Man kan ikke forlange ligeløn, hvis man samtidig vil have en lang barsel, blive hjemme, når de er syge og primært være der for børnene. Juni 2017, DR.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Hvis vi tror, at den måde, vi lever på, er god nok, så er den helt gal. Man skal kunne tvivle, så man kan se, at det kan gøres anderledes. Maj 2017, Journalisten.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Der opstår en fantastisk åndløshed, fordi vi fylder vores liv med tomhed og Facebook. En nærtstående person sagde i en diskussion om Facebooks tomme kalorier med stor alvor til mig: Jeg har 190 venner på Facebook.« Så svarede jeg: Ja, men der er næppe én af dem, der hanker op i din kiste den dag, du skal herfra.« Hvorfor ikke bruge tiden til nogle færre og rigtige venner i den virkelige verden. September 2013, Berlingske.

Køb bøger af Lise Nørgaard

P-pillen er et af de størte fremskridt, jeg har set. Juni 2017, TV2.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Noget af det værste, en journalist kan blive grebet af, er autoritetstro. Maj 2017, Journalisten.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Jeg tror ikke, man skal tænke alt for meget over, at tiden går, og man ikke er teenager mere. Så bliver man bare plaget og får endnu flere rynker og ser endnu mere sur og ked ud. Juli 2014, ALT for damerne.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Der er én ting, der er værre, end at være kedelig. Det er at være umorsom. Juni 2017, Berlingske.

Køb bøger af Lise Nørgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *