Spring til indhold

11 citater af Kriseramt Verden

  • af

Alt er klart, vandet, solen, men hvis du ikke er der, så vil der ikke være noget mirakel.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Kendte ting er en komfort, anderledes ting er en stimulering.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Jeg tror stadig på engagement. Jeg har troet på det hele mit liv. Og jeg vil aldrig forkaste ideen om, at mennesket er herre over sin egen fremtid .

Køb bøger af Kriseramt Verden

Mit indtryk er, at vi i livet skriver en enkelt sang. Den samme sang. Medmindre du selvfølgelig forråder din egen historie.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Det ville være fantastisk, hvis der ikke var noget presserende i livet, hvis vi aldrig ignorerede et behov, hvis vi havde et formål, hvis vi gik gennem livet uden behov for komplimenter og bare talte sandheden, hvis vi blev betalt i varer, hvis vi altid blev behandlet godt, og hvis vi altid kunne grine til vi fik ondt i maven.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Der er folk, der tror, ​​at hvis de griner, når en handicappet falder, så har de en god humoristisk sans. Vi burde grine, når vi selv falder, du får meget mere sjov på den måde.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Jeg ved, hvad jeg leder efter, fordi jeg ved, hvad jeg føler.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Der er ingen manual: Verden af ​​fornemmelser og relationer er fuld af uforudsete begivenheder.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Uden utopi ville livet være en øvelse for døden.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Den store fjende, som vores samfund har, er frygt. Frygten for at miste det, vi ikke engang har, de ting, der er inden for vores forståelse, men som vi ikke kan synes at få fat i.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Jeg foretrækker at elske frem for at overvinde, at opleve frem for at gøre ondt, at vinde i stedet for at tabe, kysse frem for at kæmpe, danse frem for at paradere og nyde frem for at holde tilbage. Jeg foretrækker at flyve over at løbe, gøre frem for at tænke på at gøre, elske snarere end at have lyst, tage snarere end at spørge. Først og fremmest er jeg en fan af at leve.

Køb bøger af Kriseramt Verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *