Spring til indhold

5 citater af Den Nøgne Ridder

  • af

Tårer fra sande følelser vil gøre mig fri af min rustning.

Køb bøger af Den Nøgne Ridder

Mennesker er blevet tildelt to fødder, så de ikke behøver at blive på samme sted.  Men bare de ville stå lidt mere stille og acceptere og værdsætte i stedet for at løbe rundt for at få fingrene i alt, for så ville de virkelig kunne forstå hjertets ambitioner.

Køb bøger af Den Nøgne Ridder

Han havde aldrig nydt det som skete i øjeblikket. Det gik op for ham at han, gennem det meste af sit liv, aldrig rigtig havde lyttet til nogen eller noget. Vindens raslen, regnens trommen og lyder af vandet der løber gennem bækken havde altid været der, men han havde aldrig rigtig hørt dem….

Køb bøger af Den Nøgne Ridder

Ridderen græd endnu mere da han indså at hvis han ikke kunne elske sig selv, så ville han ikke være i stand til at elske andre. Hans behov for dem ville stå i vejen. Han kiggede op gennem sine tårer og så Merlin smile ned til ham. ‘Du har opdaget en vigtig sandhed’ sagde troldmanden til ridderen. ‘Du kan kun elske andre som du elsker dig selv.’.

Køb bøger af Den Nøgne Ridder

Vi bygger barrierer der skal beskytte det selv, vi tror vi er. Når vi en dag bliver fanget bag den barriere kan vi ikke komme ud.

Køb bøger af Den Nøgne Ridder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *