Spring til indhold

2 citater af Charles Swindoll

  • af

Life. Life really is only 10 percent of what happens to you. The other 90 percent is how you respond to it.

Køb bøger af Charles Swindoll

Livet er 10% hvad der sker med dig, og 90% hvordan du reagere på det.

Køb bøger af Charles Swindoll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *