Spring til indhold

3 citater af Bridget Jones

  • af

Spørgsmålet er: betyder det noget, hvis man ikke sender julekort? Der er i hvert fald mennesker, der aldrig har sendt mig julekort. Er det uhøfligt? Virker altid temmelig latterligt at sende f.eks. Jude og Shazzer julekort, når vi ses praktisk|taget hver dag. Men på den anden side, hvordan kan man så forvente selv at få nogen? Bortset fra, selvfølgelig, at julekort først bærer frugt et år efter, medmindre man sender dem første uge i december, hvilket ville være utænkelig kedeligt-gift adfærd. Hmm. Skulle måske opstille liste med for og imod julekort.

Køb bøger af Bridget Jones

Og alle de tidligere jule kom strømmende tilbage: barndommens jule, hvor jeg stod mellem mor og far i landsbykirken i Grafton Underwood juleaften og ventede på Julemanden, teenageårenes jule, hvor far og jeg måtte undertrykke vores fnisen, mens mor og Una sang i vilden sky med komiske sopranstemmer, julene, da jeg var i trediverne og single og frygteligt bedrøvet ved tanken om, at jeg sikkert aldrig ville få et barn, som jeg kunne lægge i en krybbe, eller rettere sagt i en klapvogn, forrige vinter i sneen, hvor jeg tweetede med Roxster, der efter al sandsynlighed i dette øjeblik danser til noget garage house-musik sammen med en, der hedder Natalie. Eller Miranda. Eller Saffron.

Køb bøger af Bridget Jones

Juleaften hjalp Magda mig med at fylde sokkerne og pakke det gigantiske bjerg af plasticragelse ind og lægge gaverne under træet, for Julemanden var selvfølgelig endt med at bestille lortet hos Amazon.

Køb bøger af Bridget Jones

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *